Броят на лицата, пристигащи да живеят дългосрочно във Великобритания, се е

...
Броят на лицата, пристигащи да живеят дългосрочно във Великобритания, се е
Коментари Харесай

Великобритания с рекорден брой новопристигнали

Броят на лицата, идващи да живеят дълготрайно във Англия, се е нараснал до 1,1 милиона - за първи път доближава това равнище - през годината до юни, заяви " Дейли мейл ".

От тях, 331 000 са пристигнали с работни визи, което е 72 % нарастване по отношение на периода преди пандемията от 2019 година

Визите за студенти са нараснали до малко под 487 000, което е растеж от 71 % по отношение на 2019 година

Индийците са най-многобройни измежду студентите - съвсем 118 000, което е с повече от три пъти по отношение на 2019 година Те изпревариха китайските студенти със 115 000.

Други 82 000 фамилни визи са предоставени от Министерството на вътрешните работи. Повече от 230 000 пристигнали посредством схеми за презаселване са останалите, в това число украинци, търсещи леговище.

" Рекордните 1,1 милиона визи за в Обединеното кралство демонстрират още по-ясно, че държавното управление не е имало желание да извърши обещанието си да управлява имиграцията. ", са декларирали от Migration Watch UK.  

Но Кевин Фостър, министърът на законната миграция, настоя, че издаването на работни визи е " жизненоважно " за привличането на основни служащи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР